Različne oblike in velikosti bidonov

Izbirate lahko med različnimi oblikami in bidonov. Razlikujejo se po velikosti bidona (ml) ter velikosti oziroma obsegu pokrovčka.

Promo serija

Promo serija

PROMO SERIJA: modela 650ml promo in 400ml promo

Promo bidoni so primerni predvsem za promocijske potrebe, saj so cenovno ugodni in primerni za nezahtevne uporabnike. Bidoni imajo v primerjavi z ostalimi modeli ožji vrat plastenke in 100% ne puščajo tekočine. Model 400ml je najboljša izbira za najmlajše uporabnike in hidracijo med tekom, saj je obseg bidona ožji in zato lažje prenosljiv.

Big mouth serija

Big mouth serija

BIG MOUTH SERIJA: model 600ml BM, model 750ml BM in 1100ml BM

Big mouth bidoni imajo širši obseg vratu, kar omogoča lažje mešanje napitkov in čiščenje. Izdelani so iz debelejše plastike in so primerni predvsem za športne aktivnosti. Tako kot vsi ostali modeli, ne vsebujejo materiala BPA. Model 750ml je daleč najbolj popularen model naših naročnikov, saj ima odlično razmerje med volumnom, ceno in kakovostjo.

Max serija

Max serija

MAX SERIJA: model 600ml MAX, 800ml MAX, 1000ml MAX SPORT in 1000ml MAX BIKE

MAX je najnovejša serija bidonov. Odlikuje jih dovršena in kvalitetna izdelava bidona in pokrovčka. Zelo široka odprtina omogoča enostavno čiščenje, mešanje in dodajanje ledenih kock. Ustnik ima dvostopenjsko zapiranje, ki omogoča najhitrejši pretok tekočine. Bidoni so primerni za zahtevne uporabnike in profesionalne športnike. Tako kot vsi ostali modeli, imajo bidoni TÜV certifikat "varne embalaže".

NOVO - BIO bidoni

NOVO - BIO bidoni

Najnovejši promocijski hit na področju bidonov. Športna plastenka iz polietilena Braskem® - obnovljive surovine za izdelavo ekološke "plastike". Pridobiva se iz etanola sladkornega trsa, ki v svojem rastnem ciklu absorbira CO2 iz ozračja in tako zmanjšuje toplogredne pline. BIO bidoni so ekološki in bio-razgradljivi, saj so v 95% narejeni iz sladkorja.

BIO Bidon je na voljo pri modelih 600ml in 750ml Big Mouth. Za ceno in barve bidonov nas kontaktirajte.